Köpvillkor

Åldersgräns
För att handla i Njutas webbutik måste du vara minst 18 år. Om du är under 18 år och vill handla måste din målsman göra beställningen.

Priser
De priser som anges i webbutiken är inklusive moms.

Orderbekräftelse
Vi bekräftar att vi mottagit din beställning via e-post. Får du ingen orderbekräftelse strax efter du har beställt kan det betyda att du kanske skrivit något fel i e-postadressen. Kontakta oss/maila oss med rätt e-postadress så att vi får rätt information.

Fraktavgift (samtliga priser är exkl. ev. postförskott)

Fraktavgift 29:-

Leveranssätt
Vi levererar produkterna som Postpaket. Det innebär att varan skickas direkt hem till dig. Undantag från detta är postförskott och när paketet är skrymmande (längd + tjocklek + bredd överstiger 900 mm) och måste eventuellt hämtas ut på posten.

Betalningsalternativ
Du kan välja att betala din order på olika sätt;

1. Förskottsinbetalning –- Du betalar den totala ordersumman på vårt bankgiro och anger ditt namn och ordernummer som referens på inbetalningen. Ordernummer får du i orderbekräftelsen som sänds till din uppgivna e-post adress. När dina pengar kommit in på vårt konto skickar vi varorna omgående till dig.

Leveranstid
Leveranstiden är mellan 1-5 arbetsdagar om varorna finns på lager.

Varor som returneras skickas som vanligt paket eller brev, ej som postförskott eller efterkrav. Returfrakten betalas av dig (gäller ej felexpedierad vara). Vid transportskada fyll i skadeanmälan på posten.

Transportskador
Skulle du upptäcka skada på försändelsen, anmäll detta omedelbart till posten. Hämta aldrig ut skadat gods, gör skadeanmälan direkt.

Reklamationer
Om en vara är felaktig eller felexpedierad skall du kontakta oss och ange felet snarast möjligt. Du kan välja att få en ny vara eller pengarna tillbaka inklusive fraktavgiften.

Utlandsbeställningar
Normalt levererar vi inte till utlandet, men vänd dig med din förfrågan till oss på kontakt@njutaboken.se

Outlösta paket (postförskott)
Vi förbehåller oss rätten att debitera er för frakt, returfrakt och expeditionskostnad. Minimiavgift 250:-

Personuppgifter
Personuppgiftslagen PUL (SFS 1998:204) har till syfte att förhindra att den personliga integriteten kränks genom behandling av personuppgifter. Enligt PUL maste du samtycka till att vi registrerar och behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss, eller som vi far ta del av, kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig.
Informationen kommer att användas för att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. Därför kan vi också ha behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra samarbetspartners. Insamlad information utnyttjas enbart för att kunden ska kunna genomföra ett köp och kommer inte att i annat syfte att spridas till någon utomstående. Du har alltid rätt att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig och ändra eller ta bort registrerade uppgifter.

Tvister
Vid tvister har Njuta Halmstad AB som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens beslut.